Autor |
Správa |
Igii
|
Napísal: 23 Máj 2022, 06:17 |
|
|
Lukky suhlasim s tebou, my ked sme zhanali, tiez sme dostali typ ist pozriet k nim do Prievidze a veru super, siroka ponuka aj manzelke sa pacil vyber, takze co sa tohto tyka, tak si myslim ze rozhodovanie je bezproblemove Sico ved to je dobre nie? 
|
|
 |
|
 |
Fuči0907
|
Napísal: 26 Máj 2022, 06:16 |
|
|
Igii na ktoru predajnu konkretne do PD prosim ta? Lebo teda co viem je ich tam viac. Inak ti co mate nove sedacky aj sa o ne nejako na zaciatku specialne starate? Lebo napriklad moji rodicia ked si davno davno kupovali novu tak na nu dali deku ze na zaciatok nech sa hned nevysedi 
|
|
 |
|
 |
Feki
|
Napísal: 30 Máj 2022, 07:07 |
|
|
Igii a akú máte preferenciu čo sa týka materiálu? Lebo by ma zaujímalo, že či má niekto koženú sedačku, alebo teda inú akú sú bežne dostupné rozumieš mi 
|
|
 |
|
 |
Martinka Barošová
|
Napísal: 01 Jún 2022, 06:16 |
|
|
Feki tak nájdu sa ľudia čo majú rôzne sedačky, veď nie každý by mal mať rovnakú  A prečo ťa to zaujíma vlastne? Zvažuješ kúpu koženej? My keď sme vyberali, tak som si bola aj skúsiť tak na dotyk jednotlivé tie poťahy a teda ako je to pohodlné všetko a podľa toho sme sa rozhodli 
|
|
 |
|
 |
Jangrego
|
Napísal: 03 Jún 2022, 05:43 |
|
|
Martinka Barosova ale toto suhlasim s tebou, tiez to tak mam ze proste idem do toho obchodu a skusam. Predsa len sa to kupuje fakt na vela rokov taka sedacka tak hadam chces aby sa ti na nej pohodlne sedelo aby ti aj material vyhovoval a vsetko okolo toho, uz ta farba sa nejako poriesi ale toto su asi hlavne parametre.
|
|
 |
|
 |
dero
|
Napísal: 07 Jún 2022, 06:30 |
|
|
Jangrego no asi tak a preto sme sa aj my dlho rozhodovali a hľadali  Ale dobre akože myslím si, že fakt keď niekto chce kvalitu a teda vie že to bude na veľa rokov bez problémov tak sa oplatí aj počkať, predsa len tá dodacia doba, aspoň sme mali čas poriešiť starú sedačku 
|
|
 |
|
 |
Teodor Majtlan
|
Napísal: 09 Jún 2022, 06:22 |
|
|
Fuči0907 a ty zhanas novu? Neviem ci som len prehliadol ak si nahodou pisal. My sme veru tusim to budu uz nejake dva roky takto riesili sedacku, lebo sme malovalo a tak celkovo davali vsetko do poriadku a reku aj toto vybavime a v top sedackach v PD sme boli pozriet v predajni. Tak reku ci aj ty sa chystas, alebo uz mas nejaku vyhliadnutu, daj vediet.
|
|
 |
|
 |
Andrej33
|
Napísal: 10 Jún 2022, 06:05 |
|
|
No my zhaname kreslo pre manzelku. Akoze dohodnut sa na niecom to je hrozne, pokial presne nestanovim den a pomaly aj cas tak do obchodov ani nejdeme  Lebo furt volaco do toho pride  Kde sa da teda tak rychlo vybrat, ze by ju to oslovilo a hned by sme kupili?
|
|
 |
|
 |
Delon1435
|
Napísal: 15 Jún 2022, 05:49 |
|
|
Andrej33 ty zháňaš kreslo a my sedačku  Aj ste už boli niekde pozerať prípadne ste pozerali na webe inšpiráciu? Moja predstava je zatiaľ taká, že by som ju chcel mať do priestoru ak by sa dalo a teda aby bola skôr do tvaru U.
|
|
 |
|
 |
Čoky
|
Napísal: 17 Jún 2022, 05:33 |
|
|
Andrej33 držím ti palce  Presne viem o čom hovoríš, pretože ani my sme sa nevedeli dlho rozhýbať ale poradili nám ísť pozrieť do top sedačiek a poviem ti tam je taký široký výber že hádam si už aj tvoje žena bude vedieť vybrať  Neviem síce akú má konkrétne predstavu ale veď keď tak sa tam môže aj poradiť.
|
|
 |
|
 |
|