Autor |
Správa |
Boihuš
|
Napísal: 23 Mar 2022, 07:35 |
|
|
Jullo80 suhlasim super farba, to sa hadam hodi aj do kazdeho interieru taka nevtierava. Feki no bud v Prievidzi alebo v Bratislave  Kde len chces. A co sa tyka dodacej doby, tak to je individualne podla povodu sedacky.
|
|
 |
|
 |
stanley
|
Napísal: 28 Mar 2022, 06:39 |
|
|
boihus a je jedno ci sa pozriet do predajne v PD alebo v BA? alebo sa to v niecom lisi? lebo teda ak by som si aj niekde vybral potom je to ako s dopravou chapes, asi je rozdiel ci sa to dovezie odtial alebo odtial.
|
|
 |
|
 |
Sičo
|
Napísal: 30 Mar 2022, 06:13 |
|
|
Stanley podľa mňa je to jedno asi kam by si išiel, myslím akože z týchto dvoch predajní, či BA alebo PD:) A čo sa týka dopravy, tá je po celom Slovensku zdarma aj s vynáškou  Takže ako sa hovorí, môžeš si kľudne vybrať hocijaký veľký gauč  Inak je to fajn, pretože nemám takých zdatných kamošov ktorý by mi prišli pomáhať, s tým našim keď sme ho kupovali 
|
|
 |
|
 |
Feki
|
Napísal: 05 Apr 2022, 06:42 |
|
|
Tak inak boli sme už aj my pozrieť v tej predajni a poviem vám to je parádička. Len teraz má žena dilemu že akú vybrať, tak si to nechala tak uležať v hlave a hádam sa čím skôr rozhodne  Vyberali sme medzi dvomi Lkovými, takže uvidíme. Chcem sa spýtať, máte niekto aj koženú sedačku niekto?
|
|
 |
|
 |
Sebô8357
|
Napísal: 06 Apr 2022, 06:45 |
|
|
feki a kde ste boli pozerať v akej predajni? som asi prehliadol názov iba. inak ale ani sa nečudujem ak máte dilemu, lebo to my sa neviem rozhýbať už pekne dlho, tá naša stará sedačka je fakt hrozná, to sme ešte dostali na začiatku keď sme sa sťahovali, a tiež už by potrebovala vymeniť 
|
|
 |
|
 |
dero
|
Napísal: 07 Apr 2022, 07:01 |
|
|
Sebô8357 vieš čo mne poradili top sedačky a veru sme aj vybrali  A som riadne rád, pretože som už aj ja začínal mať pocit, že nejako dlho sa rozhodujeme a snažíme sa vybrať tak celkovo  No tak vidíš, to sa treba len odhodlať a povedať si že fakt chcem ju vymeniť a ísť do toho 
|
|
 |
|
 |
Čoky
|
Napísal: 13 Apr 2022, 06:55 |
|
|
Inak vďaka za typ na predajňu boli sme v PD pozrieť a veru paráda  Dero to skôr asi my budeme patriť k tým, ktorý sa nevedia rozhýbať vôbec  Takže ak som správne pochopil, vy tiež ešte nemáte, svoju takú finálnu verziu vybratú?
|
|
 |
|
 |
Sebô8357
|
Napísal: 19 Apr 2022, 06:19 |
|
|
dero no tak super, pôjdem pozrieť. a čo sa týka ponuky alebo výberu, ako to majú na predajni? lebo veď predpokladám, že nezvyknú byť vystavené fakt všetky druhy z jednotlivých ponúkaných sedačiek či?
|
|
 |
|
 |
Jakub-bubo
|
Napísal: 20 Apr 2022, 07:04 |
|
|
sebo8357 vies co tak maju vystavene take tie najpredavanejsie kusky mozno, tak to nazvat  ono ved ak chces sirsiu ponuku vidiet, tak skus na stranke popozerat, aspon ked tak budes mat lepsi prehlad a budes vediet akym asi smerom sa uberat.
|
|
 |
|
 |
Migi
|
Napísal: 21 Apr 2022, 09:32 |
|
|
ale tak zase asi záleží aj na tom čo hľadáš. podľa mňa nebude vôbec odveci, keď zbehneš do predajne a povieš akú máš predstavu, aj keď je najlepšie niektoré veci alebo teda nábytok vidieť osobne, sú podľa mňa sedačky, ktoré nájdeš aj na webe 
|
|
 |
|
 |
|