Autor |
Správa |
Fredikka
|
Napísal: 16 Nov 2020, 23:56 |
|
|
Šorino03 píše: ...jasne, sice po hodine ale vybrali sme...mali sme samozrejme viacej favoritov ale vylucovacou metodou sme vybrali a o dva dni potom sme ju isli aj objednat, aby nam ju stihli vyrobit este do Vianoc... To ste ešte vcelku rýchli, keď ste za hodinu mali vybratú sedačku  Chcela by som ale od teba vyzistiť, akú ste si objednali? Nemáš nejakú fotku v telefóne alebo tvoja žena? A do kedy majú deadline, že keď si zákazníci objednajú sedačku, tak ju stihnú doručiť do Vianoc???
|
|
 |
|
 |
Levica91
|
Napísal: 18 Nov 2020, 07:05 |
|
|
Ahoj Frederika. Pýtaš sa, kedy najneskôr objednať sedačku aby si ju mala do Vianoc doma. V Eurosofe to majú tak, že dopredu objednajú nejaké kúsky a tie majú na sklade, tým pádom je tam tá možnosť, že sedačku budeš mať do Vianoc. No musíš si vybrať z tých predobjednaných kúskov. My sme tak minulý rok kupovali sedačku 
|
|
 |
|
 |
Fredikka
|
Napísal: 27 Nov 2020, 10:49 |
|
|
Levica91 píše: Ahoj Frederika. Pýtaš sa, kedy najneskôr objednať sedačku aby si ju mala do Vianoc doma. V Eurosofe to majú tak, že dopredu objednajú nejaké kúsky a tie majú na sklade, tým pádom je tam tá možnosť, že sedačku budeš mať do Vianoc. No musíš si vybrať z tých predobjednaných kúskov. My sme tak minulý rok kupovali sedačku  Ahaaa, to som nevedela, že u nich to takto funguje. Keby som ale chcela nejakú úplne inú, tak už je asi neskoro, že?
|
|
 |
|
 |
Levica91
|
Napísal: 08 Jan 2021, 05:25 |
|
|
Už vieš Frederika  Nooo, keby si chcela nejakú, ktorú nemajú v tej ponuke ako predobjednané sedačky, tak by si si ju mohla objednať ale mala by si ju až budúci rok niekedy vo februári. Tam musíš potom normálne počítať s dodacou lehotou.
|
|
 |
|
 |
Nikol1992
|
Napísal: 29 Jan 2021, 09:48 |
|
|
minuly rok priblizne o takomto case sme boli v predajni eurosofa a vybrali sme si u nich pre nas dokonalu sedacku  uz ju mame rok a sme s nou neskutocne spokojni, je uzasnaaaa, pohodlnaaaa  preto vrelo odporucam tento obchod, dostanete tam skvele poradenstvo a vyber z fakt velkeho mnozstva roznych sedaciek 
|
|
 |
|
 |
Vrtka
|
Napísal: 11 Feb 2021, 11:46 |
|
|
@Nikol1992 mohla by som sa ťa popýtať pár otázok? Začala by som prvou a to takou, či majú v ponuke len kožené sedačky alebo aj látkové? Ďakujem 
|
|
 |
|
 |
Nikol1992
|
Napísal: 08 Mar 2021, 02:55 |
|
|
jasne, pytaj sa vsetko, co ta zaujima  budem sem chodit castejsie, aby som ti skor odpisovala, nie ako teraz  maju aj celokozene sedacky ale aj latkove. velky vyber roznych sedacich suprav maju, u nich je z coho vyberat  co dalsie ta zaujima?
|
|
 |
|
 |
Vrtka
|
Napísal: 05 Apr 2021, 14:15 |
|
|
@Nikol1992 super, tak to som rada, že majú aj kožené ale aj látkové, lebo ešte nie sme na 100% rozhodnutý akú budeme chcieť. Chceme si pozrieť na živo aj kožené aj látkové.
Ešte ma zaujíma či majú nejako vyriešenú dopravu alebo v prípade záujmu si budeme musieť sami vyriešiť dopravu?
|
|
 |
|
 |
Nikol1992
|
Napísal: 01 Máj 2021, 03:08 |
|
|
uz od pondelka otvorili svoje predajne, tak mozete ist pozriet a vybrat si nejaku, ktora vam padne do oka  co sa tyka dopravy, tak maju ju zadarmo. ked si sedacku vyberiete, tak zaplatite zalohu a potom ked vam ju dovezu, tak doplatite zvysok, no za dopravu si nic neucutuju.
|
|
 |
|
 |
julliča
|
Napísal: 17 Máj 2021, 11:00 |
|
|
ahojte holky..na ich facebooku som si všimla, že neustále majú nejaké akcie..kupovala niektorá z vás nejakú akciovú sedačku?..sú kvalitovo dobré?..nie je to nejaká druhá trieda alebo ako to nazvať? (no isto ma chápete, na čo sa pýtam)..díky vopred za odpovede...
|
|
 |
|
 |
|