Autor |
Správa |
Jozef
|
Napísal: 23 Nov 2015, 10:08 |
|
|
A neviete mi poradit ako je to s prenajmom bytu keby som to chcel riesit cez realitku?
|
|
 |
|
 |
Lukasss
|
Napísal: 27 Nov 2015, 14:47 |
|
|
ako by to malo byt? zavolas realitke, ze chces cez nich prenajat byt, stretnete sa dohodnete sa na podrobnostiach, bud im nechas kluce na obhliadky, alebo budes chodit s nimi a oni ti budu volat ze co je nove, kolko zaujemcov ako to vyzera a podobne
|
|
 |
|
 |
Jozef
|
Napísal: 30 Nov 2015, 15:09 |
|
|
a je lepsie to riesit cez nich alebo na vlastne triko? nemas s tym osobnu skusenost?
|
|
 |
|
 |
Lukasss
|
Napísal: 08 Dec 2015, 14:01 |
|
|
na vlastnu past asi nie, aspon ja by som do toho tak nesiel je ovela lepsie, teda nie ze lepsie ale vyhodnejsie ked to za teba nikto vyriesi nemusis zbytocne stracat kopec casu a penazi.
|
|
 |
|
 |
Jozef
|
Napísal: 13 Dec 2015, 11:18 |
|
|
debatoval som o tom s manzelkou, ta mi hned z fleku povedala ze nech sa neopovazim riesit to bez realitky, tak skusim si o nich este co-to precitat dozvediet sa co ma caka a zajtra by som im asi skusil aj zavolat.. uvidime 
|
|
 |
|
 |
Sysell
|
Napísal: 15 Dec 2015, 11:54 |
|
|
Prosim Vas kde ma Maxim Real pobocky?
|
|
 |
|
 |
Monika
|
Napísal: 29 Dec 2015, 04:33 |
|
|
|
 |
|
 |
Sysell
|
Napísal: 29 Dec 2015, 13:42 |
|
|
dakujem, uz som to bol vyriesit a dohodli sme sa na spolupraci
|
|
 |
|
 |
Monika
|
Napísal: 30 Dec 2015, 16:32 |
|
|
potom dajte vedieť či ste boli s nimi spokojný 
|
|
 |
|
 |
Jozef
|
Napísal: 02 Jan 2016, 19:16 |
|
|
no my to uz mame za sebou, myslim tie zaciatocne stretnutia a dohadovacky, uz mame vsetko poriesene, skvelo sa s nimi spolupracuje. Uz len cakame kedy nam v novom roku zavolaju co nove, neviem sa dockat, teda co ja ale manzelka 
|
|
 |
|
 |
|