Autor |
Správa |
ivak
|
Napísal: 10 Nov 2020, 16:53 |
|
|
a kolko teda platis mesacne za elektriku?
|
|
 |
|
 |
Sobre
|
Napísal: 11 Nov 2020, 17:46 |
|
|
To ti tu nebudem písať, to mi príde ako dosť osobná informácia a nie je mi to príjemné ak a sa nenahneváš. Ale môžem ti povedať, že to nie je vôbec oveľa viac ako keď sme kúrili plynom a hlavne toto je oveľa pohodlnejšie, vyzerá to elegantnejšie, nikde žiadne trúbky ani nič a hneď ako potrebujem sú teplé
|
|
 |
|
 |
ivak
|
Napísal: 13 Nov 2020, 21:00 |
|
|
v com by mali byt tie tvoje radiatory take vynimocne? nechapem
|
|
 |
|
 |
Sobre
|
Napísal: 14 Nov 2020, 23:18 |
|
|
Pretože jednoducho sú  Sú to elektrické radiátory evo a my ich máme z interclima. Oni robia akože aj elektrické podlahové kúrenie ale my sme si vybrali do bytu toto pre nás ako najvhodnejšiu variantu. Ako som písal, nemáme žiadne rúrky, nič nám nešpatí, oni samé majú veľmi príjemný, moderný, minimalistický vzhľad. A podľa mňa o kvalite svedčí aj to, že na ne dostaneš záruku 30 rokov
|
|
 |
|
 |
ivak
|
Napísal: 15 Nov 2020, 20:24 |
|
|
jaj no tak to hej ale potom teda radsej nechcem vediet kolko stali
|
|
 |
|
 |
Sobre
|
Napísal: 16 Nov 2020, 12:16 |
|
|
Za kvalitu sa samozrejme platí, to je normálne ale zase si nemusíš predstavovať nejaké horibilné sumy. Záleží od toho aký veľký je priestor, koľko ich potrebuješ ale ak by ťa to veľmi zaujímalo tak si pokojne u nich môžeš dať spraviť aj cenovú ponuku napríklad na váš byt
|
|
 |
|
 |
Tamin
|
Napísal: 03 Dec 2020, 21:02 |
|
|
ivak to na tu cenu pri takychto veciach ani nepozeraj. snad ti je prednejsie aby tvoja rodina bola v teple a nehrozilo jej ziadne nebezpecentstvo z nekvalitnych radiatorov nie?
|
|
 |
|
 |
Tamin
|
Napísal: 03 Dec 2020, 21:04 |
|
|
sobre tak to uz asi nevysvetlis  podla mna ked si raz postavi hlavu, ze je to zbytocne drahe a poklada za spravne nejake ine riesenie tak sa uz moc neoplati potom presviedcat. ja rozumiem tomu, ze kazdy ma svoj nazor a tym padom moja snaha vacsinou aj konci
|
|
 |
|
 |
Sobre
|
Napísal: 08 Dec 2020, 10:23 |
|
|
To máš asi pravdu  Koniec koncov mne to môže byť jedno, ja som sa snažil iba poradiť ale keď si niekto postaví hlavu a tvrdí si len svoje tak čo už môžem robiť  Ja mám jednoducho inú skúsenosť
|
|
 |
|
 |
ivak
|
Napísal: 09 Dec 2020, 13:45 |
|
|
ved dobre dobre ja sa nehadam ani nic. ked sa vam to teda zda byt ako dobre riesenie, pripadne to tak mate spravene a mate na to peniaze tak mne to tiez moze byt v podstate jedno
|
|
 |
|
 |
|