Autor |
Správa |
Karollllo
|
Napísal: 29 Jan 2020, 14:02 |
|
|
JASNE, KED JE SKLADOM, TAK SI NAPLANUJU TRASU A PODLA TOHO TI JU POTOM DOVEZU. CENU ZA DOVOZ MAJU V RAMCI SLOVENSKA ZADARMO. JEDINE KED IDE O NEJAKY AKCIOVY TOVAR, TAK SI NIEKEDY ZAUCTUJU ALE LEN MINIMALNY POPLATOK. ICH SEDACKY SA VYRABAJU V TALIANSKU, TAKZE AJ KOZA JE Z TADE.
|
|
 |
|
 |
Kiara-Drozdová
|
Napísal: 07 Feb 2020, 12:01 |
|
|
Kristufik áno, aj som si myslela, že to tak funguje ale tak nikdy nevieš... Niektoré predajne aj majú napísané, že skladom a potom tam prídeš a vôbec to nemajú.. Karollllo to je super správa, že majú dopravu zadarmo, to si ma teraz potešil...
|
|
 |
|
 |
Karollllo
|
Napísal: 14 Feb 2020, 11:13 |
|
|
VEDEL SOM, ZE TATO INFOSKA TA POTESI. KED JE NIECO ZADARMO, TO KAZDEHO POTESI. UZ MUSIS LEN VYBRAT A OBJEDNAT 
|
|
 |
|
 |
Moni.ka
|
Napísal: 02 Mar 2020, 12:45 |
|
|
Ahojte Vidím, že majú dopravu zadarmo? To aj na východ sú ochotní zaniesť sedačku, ak by som si u nich objednala? Lebo som pozerala ich ponuku na internete aaaaa vedela by som si vybrať. Len toto potrebujem na 100% vedieť, lebo odniesť inak si ju nemám ako a platiť za dopravu, fúúú to by bolo veľa, veľa :/
|
|
 |
|
 |
Alaa
|
Napísal: 25 Mar 2020, 22:19 |
|
|
Moni.ka píše: Ahojte Vidím, že majú dopravu zadarmo? To aj na východ sú ochotní zaniesť sedačku, ak by som si u nich objednala? Lebo som pozerala ich ponuku na internete aaaaa vedela by som si vybrať. Len toto potrebujem na 100% vedieť, lebo odniesť inak si ju nemám ako a platiť za dopravu, fúúú to by bolo veľa, veľa :/ nazdarek:)...ano je to tak, ze aj na vychodne Slovensko vozia sedacky...tiez byvam v Presove a mam sedacku od nich a za dopravu som vobec nic neplatila...ktora ta zaujala?...napis nazov alebo link na nu, som zvedava:D...
|
|
 |
|
 |
Diddi
|
Napísal: 02 Júl 2020, 10:19 |
|
|
Veľmi pekne by som sa chcela spýtať, či náhodou niekto nekupoval po korone sedačku v tejto predajni? Funguje to všetko u nich ako predtým? Boli sme pozrieť ešte začiatkom roka, no teraz by sme chceli objednať a predtým chceme zistiť, či všetko platí to isté. Za odpoveď vopred veľmi pekne ďakujem! 
|
|
 |
|
 |
Birken
|
Napísal: 13 Júl 2020, 10:17 |
|
|
diddi my sme kupovali. a myslim, ze stale funguju tak isto. neviem sice co pod tym myslis, ale my sme k nim prisli, vybrali sme si sedacku (personal nam poradil), zaplatili sme zalohu a cakali sme, pokial nam ju dovezu a potom sme doplatili zvysok. vsetko prebehlo hladko.
|
|
 |
|
 |
Moni.ka
|
Napísal: 12 Aug 2020, 11:28 |
|
|
Alaa Wau, tak to je riadne super  Hneď mám krajší deň, keď som si toto prečítala. Bola by som ti aj skôr odpísala ale dovolenkovali sme  Na stránke ju majú pod názvom Imperia. Tá sa nám neskutočne páči a tú by sme aj chceli. Len nevieš, či ju náhodou nemajú vystavenú v predajni? Rada by som ju videla aj na živo 
|
|
 |
|
 |
Alaa
|
Napísal: 17 Aug 2020, 11:32 |
|
|
Moni.ka píše: Alaa Wau, tak to je riadne super  Hneď mám krajší deň, keď som si toto prečítala. Bola by som ti aj skôr odpísala ale dovolenkovali sme  Na stránke ju majú pod názvom Imperia. Tá sa nám neskutočne páči a tú by sme aj chceli. Len nevieš, či ju náhodou nemajú vystavenú v predajni? Rada by som ju videla aj na živo  a kdeze ste boli na dovolenke?...pochval sa nam:)...fuuu, tak to ti veru neviem povedat, kedze som u nich dlhsie nebola...vsak si spravte este jeden vylet a chodte kuknut, aj tak ked pojdete objednavat, tak tam budete musiet ist:)...
|
|
 |
|
 |
Diddi
|
Napísal: 19 Aug 2020, 09:52 |
|
|
Birken toto som presne chcela vedieť, lebo na začiatku roka nám hovorili, že budeme musieť potom zaplatiť zálohu, tak som chcela vedieť, či to stále platí. V sobotu tam chceme zájsť a už konečne tú vybratú sedačku objednať. Dúfam, že ju ešte stále budú mať v ponuke. Ďakujem, že si mi odpísala 
|
|
 |
|
 |
|