Autor |
Správa |
Sršiak_pipo
|
Napísal: 28 Jan 2022, 07:23 |
|
|
tak to je super. vlastne si staci len vybrat a pockat kym mi ju dovezu. dero to akoze myslis tak, ze podla rozlisneho povodu krajiny by dana sedacka mala byt v inej kvalite?
|
|
 |
|
 |
Čoky
|
Napísal: 31 Jan 2022, 10:41 |
|
|
Sršiak_pipo a odkiaľ si plánuješ vybrať? Inšpiruj ma trochu, lebo zrejme to potrebujeme. U nás mala žena podmienku, aby bola na vyšších nohách, kvôli upratovaniu a tak. Reku ok ale ja mám zase podmienku, aby nebola obrovská  Snáď by sme to vedeli zosúladiť.
|
|
 |
|
 |
Peter Slaf.
|
Napísal: 02 Feb 2022, 07:55 |
|
|
dero hej, tiež si myslím, že je to, čo sa týka dodania úplne v pohode. ale kdeže, to je vyslovene len podľa pôvodu stanovený približný termín doručenia. coky a už ste skúšali aj niekde pozerať podľa týchto podmienok?
|
|
 |
|
 |
dero
|
Napísal: 03 Feb 2022, 10:42 |
|
|
Peter Slaf. super, tak diky za rady. Predsa len radšej sa spýtam, lebo ako aby som bol v obraze keďže je široká ponuka a jednotlivé sedačky majú iný pôvod krajiny. Už sme si to doma aj premysleli a išli by sme do koženej sedačky v nejakej príjemnej zemitej farbe nejaká hnedá svetlo hnedá keby bola. Len ešte otázka, vieš aká to je kvalita kože? Môžem sa spoľahnúť, nie aby mi časom dopraskala?
|
|
 |
|
 |
Sršiak_pipo
|
Napísal: 07 Feb 2022, 08:20 |
|
|
tak za mna je najdolezitejsie si stanovit to, aky bude mat material, aka bude celkova kvalita, rozmery a potom farba. myslim si, ze v takychto veciach, alebo v takychto typoch nabytku je lepsie zainvestovat, alebo si priplatit a vediet ze mi fakt vydrzi niekolko rokov. coky uz tu padli nejake typy, tak skusim pozriet a potom ti napisem, ze odkial si vyberieme 
|
|
 |
|
 |
Cugac
|
Napísal: 15 Feb 2022, 08:26 |
|
|
super som rad, ze riesite sedacky. u nas padla tato otazka a teda zrejme budeme co chvilka nejaku zhanat. mate tip, kde sa oplati ist pozriet aspon ked tak predbezne nech mam prehlad?
|
|
 |
|
 |
Peter Slaf.
|
Napísal: 16 Feb 2022, 08:04 |
|
|
dero tak teraz si myslím, že už sa celkovo vyrábajú sedačky z kvalitnej kože, vieš aby si na ňu hneď každý nedával nejakú prikrývku aby to nechladilo alebo čo, takže kľudne, veď ale to by si sa hádam keď tak aj v predajni informoval. sršiak_pipo jasné daj vedieť, tiež som zvedavý, že čo nakoniec vyberiete cugac no tak na začiatok by bolo asi fajn vedieť, že akú konkrétnejšiu predstavu máte, lebo toto je taká široká informácia.
|
|
 |
|
 |
Cugac
|
Napísal: 18 Feb 2022, 07:51 |
|
|
peter Slaf. vidis a to som nevedel, ze treba mat aj co sa tyka tohto presnu predstavu, skor by som cakal ze je to o tom, aka sa mi zapaci taku zoberiem  ale tak zbezne by som povedal, ze aby nebola ani prilis mala a ani prilis velka, chceme ju dat do priestoru a nie ku stene takze aby sa dala aj obchadzat a materialovo a co sa tyka farby to nam je zatial jedno.
|
|
 |
|
 |
Sršiak_pipo
|
Napísal: 22 Feb 2022, 07:50 |
|
|
 peter Slaf. no tak pozri  a vdaka za tip na predajnu, boli sme pozriet aj osobne, lebo ved aj zena si chcela vyskusat aj material aj farebne vidiet a podobne a vybrali sme tuto  cugac a chcete klasicku napriklad L alebo U alebo nejaku kombinaciu s taburetom alebo fotelkou?
|
|
 |
|
 |
Cugac
|
Napísal: 24 Feb 2022, 08:44 |
|
|
srsiak_pipo no tak poviem ti, ta je paradna  fajn inspiracia. ale hej suhlas, je lepsie si ist pozriet do predajne asi, kde to vidis aj na vlastne oci, co je to za material a tak celkovo. a uz ju mate doma ci cakate na dovoz ci ako to funguje?
|
|
 |
|
 |
|