Autor |
Správa |
Sofiya
|
Napísal: 12 Jún 2019, 12:58 |
|
|
Anetiik povedali nám, že môžme počítať nejakých cca 10 týždňov. Tak snáď to dlhšie nebude a keď to bude skôr, budem len rada  My sme nechceli vystavenú, chceli sme čisto novú! Igii ešte majú aj v Bratislave predajňu. Róbert nie, na Slovensku ich veru nevyrábajú. Dovážajú z Čiech, Číny, Talianska a Nemecka.
|
|
 |
|
 |
Róbert
|
Napísal: 13 Jún 2019, 20:05 |
|
|
Sofiya - okey, ďakujem ti za odpoveď...
|
|
 |
|
 |
Pechyn
|
Napísal: 14 Jún 2019, 09:16 |
|
|
Sofiya píše: Anetiik povedali nám, že môžme počítať nejakých cca 10 týždňov. Tak snáď to dlhšie nebude a keď to bude skôr, budem len rada  My sme nechceli vystavenú, chceli sme čisto novú! Igii ešte majú aj v Bratislave predajňu. Róbert nie, na Slovensku ich veru nevyrábajú. Dovážajú z Čiech, Číny, Talianska a Nemecka. A v Bratislave kde prosim ta? Som ani nevedel, ze nejaka taka predajna sa tam nachadza. No pozeral som na internete ich stranku a vcelku fajnove produkty/sedacky tam maju. Zena chce vymenit nasu staru za nejaku novu, tak bude rada, ked jej o niecom novom poviem 
|
|
 |
|
 |
*Anetiik*
|
Napísal: 17 Jún 2019, 13:43 |
|
|
*Sofiya* To nie je az tak vela, taku dodaciu dobu ma uz asi kazda predajna/firma. Chapem, ze ste nechceli vystavenu. Ani ja by som nechcela. Predsa len uz vela ludi ju na predajni skusa, moze byt trochu vysedena, vrzgat. Je lepsie mat uplne novu.
|
|
 |
|
 |
Drufus77
|
Napísal: 18 Jún 2019, 13:05 |
|
|
ahoj ludia ..aky druh sedaciek predavaju?..my zhaname kozenu, maju aj take?...
|
|
 |
|
 |
Adriána
|
Napísal: 21 Jún 2019, 13:13 |
|
|
Áno, majú aj kožené sedačky. Akurát včera sme navštívili ich predajňu v Prievidzi, tak ti na 100% viem napísať, že majú všelijaké. U nás to bola posledná predajňa, kde sme dúfali, že už zoženieme takú, akú chceme a tak aj bolo. Super výber majú a to my sme fakt že nároční!
|
|
 |
|
 |
Drufus77
|
Napísal: 25 Jún 2019, 13:34 |
|
|
adriana ...perfektne, to je super sprava!...narocni ste?...to ste teda aku sedacku vybrali?...
|
|
 |
|
 |
Sofiya
|
Napísal: 04 Júl 2019, 16:37 |
|
|
Róbert v pohodičke, nie je začo Pechyn nech sa ti páči, toto je adresa, kde ich predajňu nájdeš: Obchodný dom STYLA - Zlaté Piesky Studená ulica 4B/18496 Povedz jej, majú tam veľmi pekné kúsky. Možno práve tam nájdete svoju vysnívanú Anetiik presne tak sme uvažovali a preto sme sa rozhodli tak, ako sme sa rozhodli 
|
|
 |
|
 |
Pechyn
|
Napísal: 08 Júl 2019, 10:53 |
|
|
Sofiya píše: Róbert v pohodičke, nie je začo Pechyn nech sa ti páči, toto je adresa, kde ich predajňu nájdeš: Obchodný dom STYLA - Zlaté Piesky Studená ulica 4B/18496 Povedz jej, majú tam veľmi pekné kúsky. Možno práve tam nájdete svoju vysnívanú Anetiik presne tak sme uvažovali a preto sme sa rozhodli tak, ako sme sa rozhodli  Vdaka za adresu, hodim to do mapy aby som vedel, kde priblizne sa nachadzaju lebo adresa mi nic nehovori. Uz som jej povedal a skoda, ze som nenatacal jej reakciu. To by ste sa pobavili  Cela stastna bola 
|
|
 |
|
 |
Adriána
|
Napísal: 09 Júl 2019, 10:32 |
|
|
Vôbec nebudem zavádzať a priznám, že sme nároční a preto sme mali aj problém nájsť sedaciu súpravu. Ale TOP sedačky nás zachránili. Takúto sme vybrali: 
|
|
 |
|
 |
|