Autor |
Správa |
Maky
|
Napísal: 14 Máj 2019, 06:55 |
|
|
cakal som vsetko, takze moc si ma nezaskocila.. ano, idem uplne vsetko vymienat, dokonca aj strechu a aj nejake steny idem burat, kedze niektore miestnosti chcem otvorene a taaaak.. a aky je postup?.. hned musim zavolat nejaku firmu alebo si nieco viem predpripravit aj sam?.. vy ste tiez prerabali, budes mi vediet aj podrobnejsie veci napisat?..
|
|
 |
|
 |
Vojty_Nemchek
|
Napísal: 20 Máj 2019, 10:53 |
|
|
Sofiya!
Ďakujem ti za rozumnú odpoveď! Nič si z toho nerobím ale trochu ma to nahnevalo! Takých ľudí nemám moc v láske. Ale už radšej rozoberajme len podstatnejšie veci, na tie ostatné nemám náladu. Vy máte jednotku aj všetko ostatné od nich? Z ich firmy Vám to prišli aj namontovať? Čo vás to cca stálo?
|
|
 |
|
 |
Chemlon
|
Napísal: 20 Máj 2019, 13:17 |
|
|
Vojty_Nemchek píše: Sofiya!
Ďakujem ti za rozumnú odpoveď! Nič si z toho nerobím ale trochu ma to nahnevalo! Takých ľudí nemám moc v láske. Ale už radšej rozoberajme len podstatnejšie veci, na tie ostatné nemám náladu. Vy máte jednotku aj všetko ostatné od nich? Z ich firmy Vám to prišli aj namontovať? Čo vás to cca stálo? my máme tiež Profivac - jednotku, zásuvky a rozvody. najlepšie je všetko riešiť cez jednu firmu. zbytočne si budeš komplikovať život, keď to budeš cez viaceré firmy riešiť a ani to nebude dobré. Ver mi!
|
|
 |
|
 |
Vojty_Nemchek
|
Napísal: 21 Máj 2019, 12:52 |
|
|
Chemlon!
Díky za názor! Už som tak aj rozhodnutý a idem ich osloviť, keďže viacerí máte od nich. Dám si vypracovať cenovú ponuku a potom padne rozhodnutie.
|
|
 |
|
 |
iva@mark
|
Napísal: 22 Máj 2019, 14:11 |
|
|
Dobrý deň Vojty:-)
Dobre si si rozhodol, nebudeš banovať:-) CV si rýchlo obľúbiš. Ja som to spočiatku tiež nechcela, prišlo mi to ako zbytočne vyhodené peniaze, no koniec koncom som rada, že môj drahý si stál za nim a že sme ho do domu dali namontovať. Spočiatku sme len potrubie poriešili, ale keď už to bolo hotové, tak sme aj jednotku zakúpili. Vysávač ťahá ako šľak a super je, že ho vôbec nie je počuť! Môžem vysávať aj v noci:-D
|
|
 |
|
 |
Miryno25.2
|
Napísal: 24 Máj 2019, 11:19 |
|
|
..jj, centralny vysavac je dobra volba!..
|
|
 |
|
 |
Chemlon
|
Napísal: 27 Máj 2019, 10:48 |
|
|
Vojty_Nemchek píše: Chemlon!
Díky za názor! Už som tak aj rozhodnutý a idem ich osloviť, keďže viacerí máte od nich. Dám si vypracovať cenovú ponuku a potom padne rozhodnutie. to bude fajn - oslov ich, oni ti pošlú cenovú ponuku a aj na základe nej sa ti bude lepšie rozhodovať. potom mi daj vedieť, ktorú jednotku ti nacenili a na koľko by ťa to vyšlo, ok?
|
|
 |
|
 |
Vojty_Nemchek
|
Napísal: 28 Máj 2019, 11:44 |
|
|
All!
Táto správa patrí všetkým, s ktorými som si tu písal a ktorý mi poradili. Chcel som vám len napísať, že Profivac som oslovil a čakám na cenovú ponuku. Iné firmy som zatiaľ neriešil, keďže väčšinou aj čo som na iných stránkach čítal, tak len táto bola spomínaná. Pevne dúfam, že mi cena bude vyhovovať a že sa nebudem musieť zdržiavať s inými. Keď ju budem mať, tak vám píšem konečný verdikt.
|
|
 |
|
 |
Ďoba
|
Napísal: 30 Máj 2019, 11:32 |
|
|
...vojty... myslim si, ze ti bude vyhovovat a ze s nimi budes spokojni...aby si bol este viac presvedceny tak ti napisem, ze i my mame od nich centralny vysavac...
|
|
 |
|
 |
iva@mark
|
Napísal: 31 Máj 2019, 07:53 |
|
|
Vojty:-)
Ani sa tomu nečudujem, keďže oni sú jedny z najlepších a preto ich ľudia musia spomínať:-) Som zvedavá, akú cenovú ponuku ti pošlú. Ešte mám odloženú aj tú našu, tak aspoň budem môcť porovnať:-D Aj keď mne to už bude len na dve veci, ale tak aspoň zo záujímavosti:-):-)
|
|
 |
|
 |
|