Autor |
Správa |
Sofiya
|
Napísal: 06 Dec 2021, 08:46 |
|
|
Dero ale tak podľa mňa by nebolo na škodu, presne ako píšeš, že najprv si pozrieť ich ponuku na nete, zistíš čo sa ti páči a potom po uvoľnení opatrení by si si ju teda mohol ísť pozrieť aj osobne. Vieš čo, nám o nich povedala aj naša známa, keď sa dozvedela, že zháňame nový gauč. Takže to bolo také že aj na nete aj od kamošky sme mali info.
|
|
 |
|
 |
Sršiak_pipo
|
Napísal: 14 Dec 2021, 07:59 |
|
|
a teraz sa vlastne ako pohybuju ceny jednotlivych sedaciek? ide aj tento segment s cenami hore alebo ako? i ked chapem, ze co sa tyka prave gaucov, asi by som cenu az tak neriesil, pokial ide o kvalitu a ma mi vydrzat niekolko rokov a napor mojich deti a mojej rodiny 
|
|
 |
|
 |
dero
|
Napísal: 16 Dec 2021, 09:54 |
|
|
No tak super, poviem žene aby sme tam zbehli. A je jedno do ktorej predajne pôjdem? Nelíši sa to pri výbere, vieš že v jednej majú to a v druhej to? Sršiak_pipo keď chceš mať dlhoročnú kvalitu tak si myslím, že je ok si aj niečo priplatiť či?
|
|
 |
|
 |
Števlík
|
Napísal: 02 Jan 2022, 09:08 |
|
|
Sršiak_pipo to je individuálne. Nemyslím, že to išlo nejako výrazne hore a zase presne, pokiaľ chceš dlhoročnú kvalitu tak si priplatíš, ale to myslím že bežne ľudia takto robia a maximálne ak ti to príde veľa si to dáš na splátky a je. Dero podľa mňa to je jedno do ktorej by si išiel.
|
|
 |
|
 |
Sršiak_pipo
|
Napísal: 04 Jan 2022, 09:30 |
|
|
dero to si hej, ale zase clovek si prerata co sa tyka ceny a kvality, ci sa to oplati, ved to nie je tak ze kupujes hned prvu ktoru uvidis. a myslite, ze ked zaplatim aj nejaku zalohu za sedacku, ktora sem pojde mesiac napriklad, ze sa da na to spolahnut, ze fakt pride a v dobrom stave?
|
|
 |
|
 |
Peter Slaf.
|
Napísal: 11 Jan 2022, 08:29 |
|
|
súhlasím sofiya...my sme tiež od nich kupovali sedačku a je to paráda...taký pohodlný gauč sme veru ešte nemali... sršiak_pipo nemáš sa čoho obávať...veď skôr by som povedal, že aj pri hocijakom nábytku keby si kupoval máš nejakú dodaciu dobu a tiež si s tým ok, že ti príde napríklad až o niekoľko týždňov...tak to máš v princípe rovnaké aj tu...
|
|
 |
|
 |
dero
|
Napísal: 19 Jan 2022, 09:07 |
|
|
Peter Slaf. a koľko ste zhruba čakali na dodanie? Ide mi o to či sa nečaká nejako príliš dlho, lebo nie že sa zbavím starej sedačky a potom budem niekoľko týždňov sedieť na zemi 
|
|
 |
|
 |
Sršiak_pipo
|
Napísal: 20 Jan 2022, 08:40 |
|
|
peter slaf. aha tak fajn, tak potom skusim aj so zenou popozerat nejaku. a to si pisal, ze by mi ju doviezli az domov hej? a ked pises o pohodlnosti, boli ste si ju vyskusat aj v predajni?
|
|
 |
|
 |
Peter Slaf.
|
Napísal: 23 Jan 2022, 19:50 |
|
|
dero je to individuálne podľa pôvodu sedačky, napríklad ak je z Česka alebo Nemecka tak nejakých 4-6 týždňov, z Talianka 8-12 týždňov a tak...to sa treba informovať o pôvode potom podľa toho akú by si si vybral...my sme čakali ten mesiac približne...ale utieklo to ako voda...vieš čo no my máme starú sedačku na chatke...sme ju tam odviezli sršiak_pipo áno jasné, dovoz aj vynášku máš k tomu...a hej aj žena ju chcela vidieť v predajni.
|
|
 |
|
 |
dero
|
Napísal: 25 Jan 2022, 08:14 |
|
|
Peter Slaf. tak to by som povedal, že je aj tak celkom rýchlo alebo teda taký štandard, no nie? Tak s tou starou ste to riadne vymysleli, len skôr mi išlo o to, aby som nemal starosti, keď mi aj dovezú novú, že čo potom, to by sme sa doma nevedeli pohnúť ani  Ale čo sa týka kvality sedačiek, to nijako na to nevplýva ich pôvod či?
|
|
 |
|
 |
|