Autor |
Správa |
Roger
|
Napísal: 04 Dec 2020, 13:25 |
|
|
Ybul je vhodné, ale dávať drevoplast aj k bazénu? Lebo chcel by som to len mám obavu z toho, či nebude problém, že bude furt vystavený vode 
|
|
 |
|
 |
Obyvatel80
|
Napísal: 04 Dec 2020, 21:45 |
|
|
roger tak podla toho, co som cital tak nie..malo by to byt prisposobene aj tomuto..ze proste to nenapuci alebo nieco..to take sa len s drevom moze stat si myslim..
|
|
 |
|
 |
Risso
|
Napísal: 08 Dec 2020, 09:06 |
|
|
Nie pri bazéne sa toho báť nemusíš, máme Timbermax pri bazéne, vlastne okolo celého a problém nie je s ničím, nevadí, aj keď sa na tom voda drží. To nijako neuškodí tej podlahe, musí byť proste stavaná na to, aby vydržala aj vodu, aj mráz aj všetko. A teda táto značka to zvláda 
|
|
 |
|
 |
NiktoNikto
|
Napísal: 18 Dec 2020, 09:43 |
|
|
..risso ale ako je možné, že nenasiakne terasa vodu?..
|
|
 |
|
 |
Pokar
|
Napísal: 18 Dec 2020, 14:18 |
|
|
je to aj tym, teda Timbermax to ma taku vrstvu na povrchu Protect shell z HDPE, co je vlastne polyethylen s vysokou hustotou, co znamena, ze neprepusta vodu, nenasiakne a prave to je velkou vyhodou, len nie vsetky typy a znacky drevoplastovych dosiek maju takuto ochrannu vrstvu 
|
|
 |
|
 |
Stanolik87
|
Napísal: 19 Dec 2020, 18:29 |
|
|
risso nestane sa casom zeby drevoplast zacal plesniviet alebo cosi, ked to bude neustale vlhkosti vystavene?
|
|
 |
|
 |
NiktoNikto
|
Napísal: 27 Dec 2020, 10:45 |
|
|
..tak to je taký pevný dobrý materiál?..stanolik tak hádam čosi takého sa tiež báť nemusíme, predsa to lacná záležitosť nebude a keby sme sa mali týmto stresovať tak to sa neoplatí nie?.. 
|
|
 |
|
 |
Jazzen
|
Napísal: 28 Dec 2020, 08:55 |
|
|
...podla toho, co som sa tu docital tak by s tym nemal byt problem...viktor mi tu o tom pisal aka je kvalita...ako je to aj s poskodenim drevoplastovych dosiek, lebo to je vec, z ktorej som mal take mierne obavy...ze ci nemozu sa nejako poskodit pri posuvani nabytku alebo cohokolvek ineho...lebo deti kadeco vyvedu a teda nechcem aby nieco vyviedli...
|
|
 |
|
 |
FrantisekMelicharrk
|
Napísal: 28 Dec 2020, 17:42 |
|
|
Niktonikto už som to tu raz písal, švagor ten má Timbermax pri bazéne, deti tam šúchajú aj s lehátkami, aj stoličkami a poškriabaný ten povrch nie je ani náhodou. Niektoré môžu byť, ale táto značka nie, to je kvalita, ten povrch je pevný, že sa nedá len tak nejakým posunutím nábytku poškodiť.
|
|
 |
|
 |
Lajox
|
Napísal: 28 Dec 2020, 18:58 |
|
|
Aj niekto ste zakrývali terasu na zimu?... Lebo sused sa ma pýtal či to nemám v pláne a celkom som nepochopil prečo by som to mal akože robiť... 
|
|
 |
|
 |
|