Autor |
Správa |
Timea5957
|
Napísal: 03 Máj 2019, 07:11 |
|
|
Fer_chi.
hned na zaciatok sa ti ospravedlnim, ze odpisujem takto neskoro, no nestihala som sem chodit:/:/
dufam, ze si oboznameny s tym, ze dvere u nich su drahsie, hm?
nas jedny bezfalcove dvere u nich vysli cca 340€.
ak mas zaujem, tak sa pytaj dalej, budem sa snazit sem chodit castejsie a odpisovat ti.
|
|
 |
|
 |
Macuška
|
Napísal: 08 Máj 2019, 13:27 |
|
|
Rudo  Hej, veľmi dobrá, veľmi sa nám páčilo. Kopu inšpirácií sme tam načerpali  Boli sme aj kvôli konkrétnym veciam, keďže za nejaký mesiac začneme zariaďovať dom. Mne sa páči moderný štýl, takže som bola pokukať novinky a tak 
|
|
 |
|
 |
Rudo
|
Napísal: 20 Máj 2019, 15:42 |
|
|
Macuska, jooj, tak to vas cakaju uz take prijemne veci ale zaroven sa aj nabehate, pokial vyberiete a tak. A ktore novinky sa ti na vystave zapacili?
|
|
 |
|
 |
Fer_chi
|
Napísal: 21 Máj 2019, 11:17 |
|
|
HNEDOVLASKA: A V SHOWROOME MAJU VYSTAVENE TAKTIEZ NEJAKE BEZFALCOVE DVERE, CI TO NEVIES? KEBY MALI, TAK BY SOM HNED ISIEL!
Timea5957: V POHODE, HLAVNE JE, ZE SI ODPISALA. SOM SI TOHO VEDOMI A VOBEC MI TO NEVADI, KEDZE HLAVNE CHCEM, ABY DVERE BOLI KVALITNE A ABY SPLNALI SVOJ UCEL A K TOMU ABY AJ VYZERALI DOBRE! NIE SOM AZ TAK NAROCNY, ZE?:D ZAUJIMALO BY MA, KOLKO TRVALO VYROBENIE? AKU MAJU DODACIU LEHOTU?
|
|
 |
|
 |
Timea5957
|
Napísal: 24 Máj 2019, 10:50 |
|
|
Fer_chi.
vobec nie si narocny, ved to su uplne normalne poziadavky.
treba si na nich zakladat a podla toho aj vyberat!
dodaciu lehotu maju roznu, kedze zalezi od sortimentu.
no vacsinou od tych 3 do 6 tyzdnov to byva.
|
|
 |
|
 |
Ďoba
|
Napísal: 03 Jún 2019, 10:52 |
|
|
...Timea5957... sice nie bezfalcove ale klasicke dvere sme si u nich objednavali a nam ich za 4 tyzdne prisli namontovat...pri nas boli dost rychly a boli sme tomu radi, lebo sme tie dvere dost surne potrebovali...ochotni boli velmi!..
|
|
 |
|
 |
Macuška
|
Napísal: 07 Jún 2019, 10:21 |
|
|
|
 |
|
 |
Melánia26
|
Napísal: 24 Jún 2019, 03:37 |
|
|
Ahojte. Jedna taká rýchla otázočka - máte niekto bezfalcové dvere aj v byte? Ako to vyzerá?
Posledné zvýraznenie urobil Soumynona dňa 24 Jún 2019, 03:37
|
|
 |
|
 |
|