Autor |
Správa |
Miryno25.2
|
Napísal: 10 Jún 2019, 08:24 |
|
|
Dani_ca16 píše: Miryno25.2  To myslis akoze vazne, ze k nim chodi kazdy tyzden???  Ma tolko zvysneho casu, ze sa stiha motat po predajni kazdy tyzden? Ved ja ledva stiham ked pridem z roboty navarit a ked treba, tak nieco upratat a je vecer. Ma moj obdiv!  Ked je prec, tak mas veget, co??  ..ona aj ked nema, tak si ho najde, aby sa mohla ist poprechadzat..ju to velmi bavi..a ked viem, ze iba tolko jej staci k radosti, tak jej to aj umoznujem:D:D..no aby si si nemyslela, ze nevari a neupratuje, ona stiha proste vsetko..tiez sa niekedy cudujem, ze ako, no je velmi sikovna;);)..presne, presne, mozem aspon oddychovat:D:D
|
|
 |
|
 |
Caro.lina
|
Napísal: 10 Jún 2019, 11:16 |
|
|
.gramlo. vdaka za odpoved ale to vsetko viem.no chcela som vidiet realne fotky od zakaznikov,ktory maju od nich nejaky nabytok,vies?bratislavu mam dost od ruky,takze v najblizsej dobe sa mi tam nebude dat ist.preto si chcem cez net vybrat a segra by mi to isla objednat.jej verim,ma dobry vkus,nekupila by mi nieco skarede a nekvalitne.
|
|
 |
|
 |
Agatha
|
Napísal: 12 Jún 2019, 12:27 |
|
|
nerobí mi to problém Karolína ale daj mi ešte nejaký ten jeden deň na to...musím ti to odfotiť...
|
|
 |
|
 |
Agatha
|
Napísal: 17 Jún 2019, 11:21 |
|
|
už som si konečne našla čas Karolína a aj fotky nášho nábytku...bohužiaľ len z predajne, z domu ti sem nechcem pridávať...máme od nich túto manželskú posteľ + nočné stolíky, poličky do obývačky a lampu...(viď. fotografie)...  
|
|
 |
|
 |
Gramlo
|
Napísal: 19 Jún 2019, 09:02 |
|
|
Caro.lina Aha, tak to som nevedel, ze to chces riesit tymto sposob. A myslis, ze to bude dobre? Lebo moja zena, ta chce vsetko vidiet na zivo, bez toho nic neobjedna!
|
|
 |
|
 |
Caro.lina
|
Napísal: 21 Jún 2019, 12:31 |
|
|
.agatha. preco nechces z domu?bojis sa niecoho?postel mi pride taka obycajna ale vcelku pekna.no mne sa skor calunene paci,maju tam aj take?a ta polickova zostava je velice pekna,tu by som si vedela predstavit aj u nas doma.cenovo ta kolko vysla ta zostava?
.gramlo. a co ja viem,verim sestre,tak snad zle nevyberiem.
|
|
 |
|
 |
Syndia84
|
Napísal: 24 Jún 2019, 14:22 |
|
|
Agatha píše: už som si konečne našla čas Karolína a aj fotky nášho nábytku...bohužiaľ len z predajne, z domu ti sem nechcem pridávať...máme od nich túto manželskú posteľ + nočné stolíky, poličky do obývačky a lampu...(viď. fotografie)...   MOZEM SA TA SPYTAT, KOLKO STE ZAPLATILI ZA POSTEL A NOCNE STOLIKY? PACI SA MI TO. A JE TO ESTE DOSTUPNE?
|
|
 |
|
 |
Agatha
|
Napísal: 28 Jún 2019, 09:40 |
|
|
mám obavy z toho, že keby som dala priamo z domu, tak by nás niekto mohol prísť vykradnúť, tak radšej súkromie nedávam na internet, vieš Karolína?...tá nás stála 500€, veď na obrázku je dokonca vidno ešte aj cenu..
za posteľ a nočné stolíky sme zaplatili 1 273€ syndia, keďže ide o posteľ z masívu...dostupná by mala byť a ak by ju nemali priamo na predajni, tak sa dá objednať...v tom žiadny problém nevidím..
|
|
 |
|
 |
JánošíkPabo
|
Napísal: 08 Júl 2019, 13:11 |
|
|
Agatha ale veď si sem nenapísala adresu, takže lupiči by nevedeli, kam majú ísť 
|
|
 |
|
 |
Caro.lina
|
Napísal: 21 Júl 2019, 09:31 |
|
|
.agatha. aha,no v poriadku.aj ked neviem,co ma postel spolocne s lupicmi.ale ked sa bojis,tak to respektujem.vidis,to som si akosi vobec nevsimla.az teraz,ked si ma na to upozornila.a maju v tom Albere aj calunene?si mi na to neodpovedala.
|
|
 |
|
 |
|