Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 3 ]
| Autor |
Správa |
|
meliskova77
|
Predmet príspevku: Prečo ceny stúpajú? Napísal: Pia, 16. Dec 2011, 14:31 |
|
|
Byty sa predávajú !!!! Stačí chvíľku sledovať trh.Nuž a prečo????Lebo garsónka stojí okolo 50tisíc eur.Keď si na ňu zoberiete HU je to 180,-Eur mesačne + nájom 100,-Eur a elektrina 15,- Eur čo je 295,-Eur ale prenájom stojí 380 a viac. Takže každému komu to došlo začal kupovať . Aj Ja .....Bývali sme v 3 izb v Petržalke za prenájom sme platili 650,-Eur. Hypotéka s energiami je 620,-Eur.TAK ČO JE LEPŠIE? Keď ste si nevšimli , jediní komu to vyhovuje sú prenajímatelia ,ktorí sa pekne tešia z našej blbosti . Hm v prenájme sme boli od 03.2010 a neklesli byty ani o korunu do dnes od 03.2010.3 izb byt 90 000 . V kľude čakajte ale ja už vyhadzovať peniaze za prenájom nebudem.A mimochodom 6 bytov nám kúpili pred nosom, tak aký nedostatok kupujúcich.???????Moja rovnica cenového dna je :HÚ +energie je menšia ako cena prenájmu. Tí čo pochopili sa podĺa toho zariaďujú.......... 
|
|
 |
|
 |
|
kapo
|
Predmet príspevku: Re: Prečo ceny stúpajú? Napísal: Sob, 17. Dec 2011, 17:28 |
|
|
|
ved kupuj. Vdaka takymto hlupakom ti tupci posuvaju ceny nahor. Ja som sa vysral na Ba a siel som do cech. Viacej zarobim a najom menej platim
|
|
 |
|
 |
|
meliskova77
|
Predmet príspevku: Re: Prečo ceny stúpajú? Napísal: Ned, 18. Dec 2011, 08:19 |
|
|
|
No dobre, tak by sme nekúpili.Ročne za prenájom dám 7.800,-Eur mínus náklady na bývanie , ktoré by som platila tak či tak pri svojom byte čo je asi: 2.400,-Eur.Ročne vyhadzujem 5.400,-Eur !!!!!tak prečo nie je rozumnejšie nech mi tých 5.400,-Eur spláca hypotéku???? Čo je na tom hlúpe??????Aj keby ceny klesli napr. o 3-4% ročne( čo je inflácia!!!) viac to nebude tak stále ušetrím.Nemyslíš??? Ja nemám na vyhadzovanie . Veľa ľudí ostalo vďaka kríze v prenájme ( vďaka tomu ceny prenájmov stúpli o 20% za posledné dva roky!!!!!!)a čakajú pokiaľ to klesne , ale neuvedomujú si , že za posledné 2 roky to klesá maximálne o 2%, čo je fakt smiešne!A čo sa týka Čiech ,myslím , že je to podobné, aspoň , čo sledujem Prahu a Brno.Daj nejaký pádny dôvod prečo by to malo klesnúť o viac ako 4% ročne . Že všetci budme čakať u rodičov aj s deťmi , alebo platiť drahé prenájmy.....Žeby všetci predávajúci pochopili, že je tu kríza a šup do roka budú ceny o 50% nižšie??????? AJ keby to bolo za 10 rokov matematika nepustí !!!! Za 10 rokov to je 54.000,-Eur , čo vyhodím na prenájme. A to je viac ako polovička ceny bytu!!!! Takže pokles o 50% za desať rokov je pre mňa z matematického pohľadu to isté ako v prenájme.Keď mi dokážeš pokles o viac ako 50% nekúpi už nik to ti garantujem!!!!!
|
|
 |
|
 |
|
Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 3 ]
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia |
| |
|
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
Fórum je v skúšobnej prevádzke, pri akýchkolvek chybách a ťažkostiach nás prosím kontaktujte na support@topreality.sk
|