| Autor |
Správa |
|
timur67
|
Predmet príspevku: ceny pre hlupakov?? Napísal: Pon, 06. Jún 2011, 15:53 |
|
|
|
..ja byvam v mestečku krupina ,jeden by sa zasmial čo ludia predavaju ,stare domčeky za cenu ktorou by si trochu šikovny človek postavil s toho chlapskeho lega ,čo dnes stavba je, peknu vilku a to s najnovšich technologii, cena staršich domčekov je niekolkokrat predražena,to by bol ozaj hlupačik čo by to kupoval, nehladiac že aj tak to treba opravovat čo je dvojaka robota........JAN.
|
|
 |
|
 |
|
Kaporcek
|
Predmet príspevku: Re: ceny pre hlupakov?? Napísal: Str, 08. Jún 2011, 21:53 |
|
|
timur67 máš pravdu, mnohokrát chýba predajcom ( poväčšine zastúpených RK ) triezvy úsudok na cenu ich domčeku alebo len skúšajú nájisť koreňa, čo ale bude stále ťažšie a ťažšie. Ošiaľ z nakupovania nezmyselných a predražených nehnuteľností je preč a už budú hrať prim nehnuteľnosti, ktoré sú niečim zaujímavé. Tu hlavne platí faktor - lokalita. A ešte moja osobná skúsenosť : nikdy nekupujte starý dom na prerábku. Ak už ho kúpite kôli peknému pozemku, zvaliť a postaviť tam nový. 
|
|
 |
|
 |
|
dino63
|
Predmet príspevku: Re: ceny pre hlupakov?? Napísal: Uto, 14. Jún 2011, 19:13 |
|
|
|
suhlasim....daktore cenu su skutocne pre hlupakov....nepochopim spravanie sa kupujucich....ak je nieco lacne,tak to nechcu,lebo v tomvidia podfuk....A daktori zas by chceli pozemok v tichej ,krasnej lokalite,samo so vsetkymi sietami,asfaltka az k pozemku,stavebne povolenie,cenu max.5 eur/m2 a aj toeste sa im vidi drahe....Ja proste nechapem....daktori su shopni vyvalit kludene aj 50 eur /m2 za stavebny pozemok sice so vsetkymi IS,ale v husto zastavanej lokalite...ze si navzajom potom cumia do okien so susdom.....a pozemok na odlahlejsom mieste,aaaale trosku horsia cesta,a troska tam zainvestovat,dat si tu robotu,dotiahnut siete,vyvrtat studnu,vysadit stromy,...vytvorit oazu okoja a relaxu....samo,ze to nebude trat rok....ale myslim,ze kupa pozemku je investicia na cely zivot....preco nechcu pozemky za 5 eur/m2,neviem.Je jasne ze ta cina je taka nizka,lebo tie IS tam nie su....A ved nech nekupuju.Ceny pozemkov nebudu nikdy nizsie,lebo euro zozerie inflacia a predavajuci by bol blby,aby cenu znizoval.....a ved treba len vydrzat....vyjde novy staveb.zakon sa bez povolenia obce/staveb.uradu nepostavite ani psiu budu/Tak treba si jednu kopku prachov nechat na vybavovanie na staveb,urade,druhu kopku na pozemkovom urade/vynatie pody/tretiu kopku na energetike atd...ved ptedsa aj starpsta,aj posranci,aj na pozemkovom ,vsetci chcu dostojne zit....takto vyzera bok proti korupci v praxi....ak by som mal stavat, a dodrziavat vsetky zakony,tak sa asi zastrelim...atak potom sa nadava na predavajucich,aki su drahi....nuz,ako som pisal,vsade treba daco dat.....ak sa to zrata,tak pozemok,namiesto 10tisic eur vyjde na 30tisoic....Ale aby som zareagoval na predchadzajuci prispevok..Ak by som ja daco kupoval,takpre mna by rozhodujucim faktorom bola samozrejme lokalita....Zalezi pravda,co kto chce....Dakto si chce vytvorit oazu pokoja,obklopitsa zelenou,s krasnym prostredim,aleby si vyberie lokalit "prichystanu obecnym zastupitelstvom/sice s IS,ale dom vedla domu,bez sukromia a za cenu 40 eur/m2/,alebo lokalitu kde za par eur kupim pozemo a tie IS si vybavim...Ale to je bez znamosti a bez konexii u dakt.starostov nadludske usilie priam...Na zver....aj lokalita ma svoju cenu,nielen,ci tam tie IS su alebo nie...
|
|
 |
|
 |
|
mzigod
|
Predmet príspevku: Re: ceny pre hlupakov?? Napísal: Pia, 15. Júl 2011, 13:37 |
|
|
|
...momentálne, ked euro nezadrzatelne pada predpokladam, ze ceny nehnutelnosti porastu - teraz je najvhodnejsi cas investovat do nehnutelnosti...
|
|
 |
|
 |
|
dubravka.byt
|
Predmet príspevku: Re: ceny pre hlupakov?? Napísal: Str, 27. Júl 2011, 10:21 |
|
|
Že ceny pre hlupákov, len si skúste pozrieť 3 izb. byty v Petržálke.Za niektoré sa nehambia vypýtať cez 100,000€ a to nespomínam tie za 115.000€ či 120.000€ aj keby vrámci prerábky dali zlaté klučky na dvere tak to nikto nekúpi.Niektoré inzeráty sú tam celý rok a nedajú si povedať ,že je to umelo predražené.Systém je keď jeden sa snaží predať za 98.000€ tak ja dám 102.000€ a uvidím atď..Ja idem kupovať 3izb. byt v Petržálke no našťastie mám dosť času počkať si na rozumného predávajúceho ktorý chce predať a nie len ponúkať bezhlavo cez 15 realitných kancelárií za tzv.  PEVNÚ CENU.
|
|
 |
|
 |
|
Rio2
|
Predmet príspevku: Re: ceny pre hlupakov?? to: mzigod Napísal: Str, 27. Júl 2011, 12:36 |
|
|
|
Nuž pri predpokladanom klesaní Eura, mi vychádza aj znižovanie životnej úrovne a tým aj kúpyschopnosti ľudí, mi nepripadá ako vhodné kupovať teraz nehnuteľnosť. Čím menej kupujúcich, tým nižšie ceny. treba tiež zohľadniť avizované zvýšenie úrokových sadzieb v bankách... A ktovie čo spraví s trhom predpokladaný "bankrot" USA. Môže sa to zdať, pre nás, nepodstatné, ale bohužiaľ, svetová ekonomika sa (ešte stále) odvíja os stavu ekonomiky USA (viď roky 2008-2009). Tak že v tomto kontexte mi Vaše "odporúčanie" o kúpe nehnuteľnosti teraz, príde trochu mimo...
|
|
 |
|
 |
|
dubravka.byt
|
Predmet príspevku: Re: ceny pre hlupakov?? Napísal: Str, 27. Júl 2011, 12:51 |
|
|
|
Ja nikomu neodporúčam kupovať nehnutelnosť nie som RK.Ja sám som si nastavil kúpu nehnutelnosti do konca roka a rovnako čakám ako sa vyvinie situacia v USA.Narážal som na ceny ktoré sú momentálne v ponuke a keď USA krachne neverím ,že predávajúci si automaticky znížia ceny.Mal som namysli absurdnú predraženosť bytov či je kríza alebo nie.Starý byt v Petržálke aby stál 120.000€ a predávajúci tvrdohlavý o znížení nechce ani počuť lebo tam dal Kuch.Linku za 2000€ a obkladačky 800€ pritom reálna cena sa pohybuje tak na úrovni 100.000€.
|
|
 |
|
 |
|
Rio2
|
Predmet príspevku: Re: ceny pre hlupakov?? Napísal: Str, 27. Júl 2011, 16:00 |
|
|
|
Nereagoval som na Vaš prispevok, ale na uzivatela mziog ci ako sa to vola. S cenami v petrzalke mate pravdu.
|
|
 |
|
 |
|
dubravka.byt
|
Predmet príspevku: Re: ceny pre hlupakov?? Napísal: Str, 27. Júl 2011, 16:39 |
|
|
|
Tak to som si mohol všimnúť ,ale je fakt ,že s kúpou bytu treba chvíľu čakať ceny neporastú a vývoj v USA ich môže opäť trocha zosekať.
|
|
 |
|
 |
|
lii
|
Predmet príspevku: Re: ceny pre hlupakov?? Napísal: Ned, 31. Júl 2011, 09:29 |
|
|
|
Hm ... a teraz čo? Kúpiť či čakať? Tiež chcem kúpiť byt v NR a neviem čo by bolo lepšie , či kúpiť a či chvíľku ešte počkať .
|
|
 |
|
 |
|
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia |
| |
|
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
Fórum je v skúšobnej prevádzke, pri akýchkolvek chybách a ťažkostiach nás prosím kontaktujte na support@topreality.sk
|